بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: بسته بندی


موارد یافت شده: 68

1 - ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) (چکیده)
2 - امکان سنجی ایجاد ترمینال فراوری گیاهان دارویی و صنعتی (مطالعه موردی: دهستان بلهرات شهرستان نیشابور) (چکیده)
3 - بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی کتاب بر قصد خرید کتابهای غیردرسی با نقش تعدیل گری قیمت و محتوای کتاب (چکیده)
4 - مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها (چکیده)
5 - شیوه های نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر فایور دی لات (چکیده)
6 - بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای (چکیده)
7 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
8 - بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
9 - بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ (چکیده)
10 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
11 - کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی (چکیده)
12 - استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه (چکیده)
13 - مروری بر اثر فرآیند های پرتودهی و ماکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی (چکیده)
14 - مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده (چکیده)
15 - تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل برخواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم لیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
16 - کاربرد سیستم‏های بسته ‏بندی فعال و هوشمند در صنعت شیلات (چکیده)
17 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
18 - بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
19 - مروری بر روش های اندازه گیری و کنترل مهاجرت در بسته بندی های بر پایه فیبر های سلولزی (چکیده)
20 - مروری برترکیبات ضد سلامتی و عوامل موثر بر مهاجرت در بسته بندی های بر پایه کاغذ (چکیده)
21 - تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده (چکیده)
22 - ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی (چکیده)
23 - جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری (چکیده)
24 - کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف (چکیده)
25 - بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری (چکیده)
26 - بررسی عوامل موثر بر توسعه ی بازار زعفران با استفاده از روش دلفی فازی (چکیده)
27 - بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه (چکیده)
28 - استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی مرغ (چکیده)
29 - روشهای ارتقاء زمان ماندگاری میوه کیوی (چکیده)
30 - بررسی تاثیر بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی وبازاریابی صنعتی کیمچی حاوی عصاره ماهی و میگو (چکیده)
31 - بررسی روش های بسته بندی برکیفیت وبازار پسندی سوریمی (چکیده)
32 - بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتیلن سبک- خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح- بربری (چکیده)
33 - کاهش ضایعات با تکنیک های جدید بسته بندی نان و محصولات صنایع پخت (چکیده)
34 - کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
35 - ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی (چکیده)
36 - بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف (چکیده)
37 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET (چکیده)
38 - بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP (چکیده)
39 - شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله در سردخانه و تعیین میزان فراوانی آنها (چکیده)
40 - تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
41 - تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیائی و حسی آبلیمو (چکیده)
42 - تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2 بر روی PH محصول خیار (چکیده)
43 - تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده (چکیده)
44 - بسته بندی و ایمنی مواد غذایی (چکیده)
45 - بررسی تاثیراستراتژی تمایز پورتر برعملکرد سازمانی از طریق بسته بندی کالاها در شرکت های مواد غذایی آستان قدس رضوی (چکیده)
46 - بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) (چکیده)
47 - تاثیر نیروهای رقابتی بازار براستراتژیهای (چکیده)
48 - پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها (چکیده)
49 - بسته بندی گوشت و فرآورده های آن (چکیده)
50 - تنوع بسته بندی آب های آشامیدنی (چکیده)
51 - بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر (چکیده)
52 - نانو بسته بندی (چکیده)
53 - اهمییت بسته بندی و جنبه های ایمنی آن (چکیده)
54 - ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو (چکیده)
55 - ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه (چکیده)
56 - بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی (چکیده)
57 - بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو (چکیده)
58 - بسته بندی های رایج در صنایع لبنی (چکیده)
59 - استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی (چکیده)
60 - ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته (چکیده)
61 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
62 - بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
63 - نگاهی به بسته بندی از دیدگاه رعایت اصول روانشناسی در جذب مشتری (چکیده)
64 - بسته بندی روغنهای خوراکی (چکیده)
65 - تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه ان با فاکتورهای حسی (چکیده)
66 - بررسی اثر بسته بندی وشرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
67 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
68 - نگرش سیستماتیک در مدیریت بسته بندی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر